PRESENTACIÓ

JS Platja d'Aro, Cases de luxe & propietats en venda

JS Platja d'Aro és una immobiliària de projecció internacional dedicada a la venda de propietats de luxe a les més prestigioses zones de la Costa Brava.

Els nostres valors:
• Total transparència.
• Servei integral.
• Immobles de qualitat.
• Atenció personalitzada.
• Màxima discreció.
• Absoluta confidencialitat.


Adquirir un immoble de luxe no significa tenir que desemborsar una quantitat de diners superior al que realment val la propietat, des de JS Platja d'Aro realitzem una selecció del producte a comercialitzar, donant prioritat a la seva ubicació, entorn, qualitats constructives. Por l’últim, efectuem una valoració del immoble i de mutu acord amb els propietaris fixem un preu de venda just.

Totes les propietats que tenim a la venda han sigut degudament estudiades amb el fi de garantir que totes compleixen els requisits legals necessaris. Col·laborem amb importants i reconeguts immobiliàries d’Alt Standing a diferents països, el que ens permet trencar la barrera de la distància geogràfica. El nostre nivell d’experiència ens permet donar un servei professional de qualitat amb totes les garanties.

JS Platja d'Aro, Cases de luxe & propietats en venda L’equip de professionals immobiliàries de JS Platja d'Aro li proporcionarà assessorament en tots els tràmits legals indispensables per adquirir l’immoble que desitja.

Mitjançant del portal web ens podeu sol·licitar informació addicional sobre qualsevol propietat que tenim a la venda.

Disposem de propietats que degut a la seva importància històrica, característiques, situació o confidencialitat no poden ser publicades a la web, si està interessat en adquirir o vendre un immoble d’aquestes característiques, sol·liciti informació al nostre departament d’atenció al client.